Postista ja kirpulta


Ihana juttu, että teitä on siellä vielä,
pitkänkin tauon jälkeen! Meillä ei oo oikeestaan mikään muuttunut, samaa rataa jatketaan siis.
Naurakaa vaan, mutta ainut muutos olkkarissa koko kesän aikana on tuon ihanan harkkotason siirtyminen pois ikkunan alta :D Tavaroita siinä pitäis ja pitäis vaihtaa, mutta odotelen edes pientä inspistä...


Pakko tulla vielä tänään hehkuttamaan kivoilla kirppisostoilla mitä oon tehnyt!
Suloinen puinen magneettityttö, jolle saa pukea  mekkoja ja asusteita oman mielen mukaan. Eikä mitään paperisia, vaan puusta nekin.  Hintaa oli vaivaiset 3e. Huippukiva tytön mielestä. 


Itselle löysin uudet Stylesnobin ballerinat.
 Hinta kirpaisi hiukan, 30e mutta kengissä oli vielä alkuperäinen 99e hintatarra. Onko noi oikeesti maksanut niin paljon? Siis pelkät ballerinat???? 


Tänään postiluukusta kolahti Ikean kuvasto, jonka kimppuun pääsen vasta myöhemmin illalla. Olispa nyt syksyksi joitain kivoja ideoita siellä, kun oma pää lyö vähän tyhjää:)
Pieni paketti tuli myös postissa ja sen sisällön kuvailen myöhemmin.


Tähtifanin kalenteri tiimarista. Ehkä nyt muistan kaikki tärkeät menot paremmin. Unohdin nimittäin viimeksi parturikäynnin kokonaan! Miten sellaisen voi edes unohtaa? Nyt oon koko kesän kärvistellyt kaameilla hiuksilla, kun seuraava aika mun parturille meni niin pitkälle syksyyn. 



Iso tarrateksti 9e ja pieni 4e. Marimekon purkit 4e/kpl. Unikkokuosi nyt ei mikään mun suosikki enää ole, mut nämä on jotenkin ihanat! Sisustuslehdet on mun pahe, niitä tarttuu aina mukaan.


Nyt poitsun harkkoihin ja illalla teekuppi nenän alle ja selailemaan lehtiä.
 Moips!