Peilipöytä

Heissan!

Meillä on täällä yks onnellinen pikkuneiti... Eilen oli ekat tanssiharkat ja siellä oli ollut kivaa, sekä kannettin "uusi" kirpparilta ostettu peilipöytä hänen huoneeseensa. Maalasin sen tytön lempivärillä ja liitutaulumaalilla vielä laatikot ja kaapinoven. Neiti onkin nyt innokkaasti järkännyt tärkeitä tavaroitansa pöydälle!
Vielä pitäisi löytää joku kiva jakkara, minkä voisi työntää tuonne pöydän alle. Ehkä sekin tulee joskus kirpparilla vastaan.


Kynsilakkoja ei voi olla koskaan liikaa.... :)
 Meillä on villoitettu ja levytetty varastoa ja kävin nappaamassa jätekuormasta tuon lastulevynpalan. Mustikkamäen Tiina oli tehnyt kivan taulun ja siitä minäkin sain inspiksen. Maalasin levyn liitutaulumaalilla ja tekstin löysin netin syövereistä.


 Eilen kävin hakemassa uuden puhelimen, joka on ollut suunnitelmissa kauan. Kaverilla on ollut tuo iphone ja on sitä mullekin suositellut. Ekan päivän käytön jälkeen en voi minäkään muuta kuin suositella!
Heippa nokia, ei tuu ikävä:)


Suojakuoria valitessa olo oli kuin karkkikaupassa, hirveä määrä vaihtoehtoja! Valitsin kuitenkin tuollaisen nahkaisen "kotelon" minkä sisällä puhelin on turvassa. Sekä siellä on lokerot esim. pankkikortille.
Nyt näyttää siltä, että lukisin jotain tärkeää pientä kirjaa, kun tosiasiassa surffailen teidän blogeissa! Erittäin kätevää :)

Mitä sovelluksia te ootte ladanneet tuohon? Mulla on nyt sport tracker ja fb -tietty, mutta mitkä muut olisi käteviä?

Kiva juttu, viikko on jo puolivälissä!!!