Kukkuuu???!

Heipparallaa!

Vieläkö siellä ruudun takana on joku?!!? Piiitkä blogitauko takana, 4 kuukautta mennä hurahti ilman suurempaa ikävää bloggailuun. Valitettavasti siinä jäi muidenkin blogien lukeminen ja kommentointi tosi vähälle.

Nyt kuitenkin syksyn tullessa ja koulujen sekä lasten harrastusten alettua, aloin kaipaamaan jotain omaakin juttua/harrastusta. Joo -lenkkeily... mutta sepä ei riittänytkään!

Mukavahan sitä on kuvailla ja sitten myöhemmin käydä muistelemassa mistä milloinkin tykkäsi tai oli kiinnostunut. Monesti kuvista tulee mieleen muitakin muistoja ja tapahtumia kuvanoton aikaan.Jospa palaisin vähän vahvempana tänne, enkä ota nokkiini enää typeristä arvosteluista. Jokaisellahan on ne omat mielipiteet ja kiinnostuksenkohteet -ONNEKSI!. Eri asia on vaan miten ne tuo sitten esiin. Oon kyllä tullut siihen tulokseen, että henkilö (-löt) jotka tuolla keskustelupalstoilla riehuvat  eri blogeja haukkumassa, ovat jostain syystä onnettomia tai omaan elämäänsä tyytymättömiä, tai sitten kuvittelevat olevansa parempia kuin muut?!!! -äh en tiedä! 
Itse tykkään monista eri sisustustyyleistä ja jos mulla olisi varaa, niin varmasti muuttelisinkin tyyliä koko ajan :)

Entry, Garden ja Parking


Jotain pientä me ollaan väsäiltykin:
Tehtiin jämäpuusta tuollainen kyltti etupihan kukkapenkkiin, entry, garden ja parking. Ha,, niinku meillä ois suurikin kartano täällä asuntoalueella... Toinenkin kyltti tehtiin, se pääsi takapihalle.

Mutta palaan pian kesäkuulumisten kera ja joitain kuviakin oon kyllä räpsinyt. Järkkärikameraa en ole saanut  vieläkään ostettua, en varmaan koskaan oppisi sillä kuvailemaakaan. Tai ehkä jos olisi enemmän aikaa perehtyä--- Eli kuvien laatu on aikalailla -öhöm ennallaan :D Ihan niinku tuo yläbanneri on sama kuin aina ennenkin... 

Toivottavasti blogikamut löydätte tänne taas!!!

XXX