Jogurttijäätelö


Moikka!

Täällä on vietetty laiskaa saikkupäivää. Mun nilkka on lekurin mukaan ylirasittunut ja nyt kun oon yli viikon sillä nilkkuttanut, niin kipu on jo polvessa asti. Tosi kurjaa, kun ei pääse yhtään kunnolla ulkoilemaan...

Sain jo joululahjaksi tuon jäätelökoneen, mutta nyt vasta päästiin sitä kunnolla testaamaan, koska meidän pakastin on ollut rikki. Jep, melkis puoli vuotta eleltiin ilman pakastinta! Käytiin muuten aika usein kaupassa :D
Maahantuojalta tuli lopulta ilmoitus, että uusia osia ei ole enää saatavana tähän malliin!
Siis TÄ?!? 4 vuotta vanha pakastin/jääkaappisysteemi!!
 Vakuutusyhtiö toi uuden koneen tilalle ja onhan tää nyt hienompi. Ja voi että mä nyt PAKASTAN kaiken:)Tehtiin nyt ekaksi jäädytettyä jogurttia. Kevyttä ja herkullista! (ainakin jos jättää noi oheishommelit pois). 
Eli jäädytettyyn kulhoon 170-320g jogurttia, kone pyörimään 15min ja voila`.
Ei voisi olla enää helpompaa.


Ei se nyt kyllä tuossa kuvassa näytä niin hyvältä kun oli :) 

Seuraavaksi pitää kokeilla oikein jäätelön tekemistä. Siihen voi lisäillä oman maun mukaan sekaan koneeseen pyörimään rouhittuja pähkinöitä, suklaata, marjoja yms.Apteekkireissulla pyörähdettiin clas Ohlsonilla ja sieltä löytyi sopuhintaan isoja tähtilaatikoita n.10e/kpl. Nämä ajattelin pikkupoitsun huoneeseen säilömään pikkuautoja, sotilaita ja dinoja.
Ja jos mun nilkka olisi huomenna paremmassa kunnossa, niin pidän kunnon siivouspäivän ja voisin niitä kaappeja kaivella ja päivittää syksyä olkkariinkin.