Bottle of light ♥

NONNI, nyt on meilläkin ihan eka designvalaisin, Eero Aarnion Bottle of light. Mulla oli tänään vapaapäivä ja heti kun olin vienyt poitsun eskariin, tultiin pikkuneidin kanssa kotiin siivoamaan. Viikon aikana tänne oli jotenkin kummasti syntynyt kauhea kaaos! Itse oon ollut iltavuorossa viime viikolla ja päivisin en ole jaksanutkaan siivoilla. Noh, se on nyt saatu hallintaan, sekä taitaa nyt hetken pysyäkin poissa, sillä mummo ilmoitti hakevansa lapset KOKO viikonlopuksi. Ah, niin ihanaa, vaikka kyllä noita meidän riiviöitä ikäväkin tulee :)


Oikeastaan kivaa kun ei olla suunniteltu mitään menoja tms. Ollaan vaan ja möllötellään -hiljaisuudessa!


Mutta kyllä on kuulkaas vaarallista käydä yksin ja ajan kanssa ruokakaupassa...Yleensä viiletän hedelmäosastolta maitohyllylle, lihapuolelle ja leipäosastolle yms. mahdollisimman nopsaan, mutta tänään kun olin ihan yksin, poikkesin valaisinosaston kautta. Ja siinä se oli.
 P_A_K_K_O saada.Miehelle perustelin sitten kotona lampunoston, että koska maksoin s-bonuksilla, niin prismahan oikeastaan lahjoitti tämän mulle!!
 Eikö!?! Niin munki mielestä!


Ihana! En kyllä tiedä jääkö valaisin tuohon, koska siinä on tosi kirkas valo, joka vähän häiritsee tv:n katselua. Vaikka tosiasiassa mä itse kyllä kattelen ennemmin tuota lamppua  ku huonoa leffaa... :)


Nyt kun kirjoittelen tätä, meillä on ihan hiljaista, sauna on lämpeemässä ja mulle kolahti tänään postiluukusta uus toivekoti.... Ja kaikki kynttilät on kaivettu esiin! Se on syksy nyt.
Candles lasipurkit on itse tuunattuja, kirjaintarroja ostin askarteluliikkeestä ja kivat lasipurkit halpa-hallista. Narua ympärille ja siinäpä se.
Lisää lasipurkkituunailuja tulossa! 

Ihqua perjantaita teille!